View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Posted: Sun Sep 29, 2013 6:29 pm Post subject: Vajadzīgs padoms |
|
|
Sveiki! Vēlētos uzdod iespējams muļķīgu jautājumu par auto glabāšanu garāžā. Šobrīd atrodos ārzemēs pāris mēnešus, taču pirms tam nopirku savu pirmo auto bmw 3 kupeju... jau kādu laiku viņš stāv latvijā ...pārdod viņu netaisos jo plānoju drīzumā atgriesties bet ne tik drīz iespējams auto tur pavadīs + - 5 vai 6 gadus stāvot ... gribu viņu saglabat daudz maz svaigu kad atgriezīšos.. pagaidām man ir tikai 21 gads tapēc vēl neko daudz par mašīnām nezinu tikai vēl studēju pamazām pa dažadiem forummiem tātad jautājums tāds : Ja vinš prosta stāvēs garažā vai nepastāv tādas iespējas ka auto var nosvilt ja kkkas saiet greizi ar elekroniku ? Un vai ir prātīgi ņemt nost akumulatoru jo auto ir 2002 gada un pārbāsts ar elekroniku... un kas tieši būtu jadara lai viņu tā teikt iekonzervētu uz laiku pēc iespējas saudzīgāk ? Paldies jau iepriekš |
|
Back to top |
|
|
Posted: Sun Sep 29, 2013 6:55 pm Post subject: |
|
|
viss par ko tev vajadzētu uztraukties ir - lai gaaražā nebūtu mitrums, ja būs mitrums tad auto sapūs nieka vienas sezonas laikā..
man mašīna nostāvēja 2 vai 3 gadus nojumē, tiesa gan, masas slēdzis bija izslēgts, tādējādi nekada strāva no akumulātora nekut netika.. |
|
Back to top |
|
|
Joined: 03 Mar 2008 Posts: 1654 Vehicle: Nissan 200SX S13 89. CA18DET, Audzjiks, Yamaha YZ250 votes: 34 |
Posted: Wed Oct 02, 2013 8:23 pm Post subject: Re: Vajadzīgs padoms |
|
|
Hunter wrote: | Sveiki! Vēlētos uzdod iespējams muļķīgu jautājumu par auto glabāšanu garāžā. Šobrīd atrodos ārzemēs pāris mēnešus, taču pirms tam nopirku savu pirmo auto bmw 3 kupeju... jau kādu laiku viņš stāv latvijā ...pārdod viņu netaisos jo plānoju drīzumā atgriesties bet ne tik drīz iespējams auto tur pavadīs + - 5 vai 6 gadus stāvot ... gribu viņu saglabat daudz maz svaigu kad atgriezīšos.. pagaidām man ir tikai 21 gads tapēc vēl neko daudz par mašīnām nezinu tikai vēl studēju pamazām pa dažadiem forummiem tātad jautājums tāds : Ja vinš prosta stāvēs garažā vai nepastāv tādas iespējas ka auto var nosvilt ja kkkas saiet greizi ar elekroniku ? Un vai ir prātīgi ņemt nost akumulatoru jo auto ir 2002 gada un pārbāsts ar elekroniku... un kas tieši būtu jadara lai viņu tā teikt iekonzervētu uz laiku pēc iespējas saudzīgāk ? Paldies jau iepriekš |
Es tavaa vietaa pardotu, ja tik pec 5-6 gadiem taisies vinju darbinaat - tad vinjam veertiibaa bus konkreeti zemee nokritusi un iespejams tad tev patiks pavisam cita markas auto ka piemeram Nissani!
Saprastu ja tev butu tads rets modelis kaa - 1973.g. BMW Andre 3,0 CSL kam katru gadu vertiibaa kaap nevis kriit tad jaa!
P.s. Iznjem akji un nekas tev nevar nosvilt pats no sevis! |
|
Back to top |
|
|
Posted: Thu Oct 03, 2013 10:19 pm Post subject: Re: Vajadzīgs padoms |
|
|
sharky wrote: | Hunter wrote: | Sveiki! Vēlētos uzdod iespējams muļķīgu jautājumu par auto glabāšanu garāžā. Šobrīd atrodos ārzemēs pāris mēnešus, taču pirms tam nopirku savu pirmo auto bmw 3 kupeju... jau kādu laiku viņš stāv latvijā ...pārdod viņu netaisos jo plānoju drīzumā atgriesties bet ne tik drīz iespējams auto tur pavadīs + - 5 vai 6 gadus stāvot ... gribu viņu saglabat daudz maz svaigu kad atgriezīšos.. pagaidām man ir tikai 21 gads tapēc vēl neko daudz par mašīnām nezinu tikai vēl studēju pamazām pa dažadiem forummiem tātad jautājums tāds : Ja vinš prosta stāvēs garažā vai nepastāv tādas iespējas ka auto var nosvilt ja kkkas saiet greizi ar elekroniku ? Un vai ir prātīgi ņemt nost akumulatoru jo auto ir 2002 gada un pārbāsts ar elekroniku... un kas tieši būtu jadara lai viņu tā teikt iekonzervētu uz laiku pēc iespējas saudzīgāk ? Paldies jau iepriekš |
Es tavaa vietaa pardotu, ja tik pec 5-6 gadiem taisies vinju darbinaat - tad vinjam veertiibaa bus konkreeti zemee nokritusi un iespejams tad tev patiks pavisam cita markas auto ka piemeram Nissani!
Saprastu ja tev butu tads rets modelis kaa - 1973.g. BMW Andre 3,0 CSL kam katru gadu vertiibaa kaap nevis kriit tad jaa!
Nissani Man vnm ir patikuši ,tāpēc tusējos 200sxlv un nākotnē iespējams būs s14a
Bet pa tēmu uz lv lidošu 1reizi gadā(ja sanāks) un auto plānoju izkustināt bet pārdot savu m3 netaisos... Vrb ir vēl kāds padoms sakarā ar virsbūvi piem būs kāda jēga no pulēšanas un vaskošanas ? |
|
Back to top |
|
|
Joined: 24 Sep 2013 Posts: 119 Vehicle: Audi A6 4f votes: 2 |
Posted: Thu Oct 03, 2013 10:28 pm Post subject: Re: Vajadzīgs padoms |
|
|
Hunter wrote: | sharky wrote: | Hunter wrote: | Sveiki! Vēlētos uzdod iespējams muļķīgu jautājumu par auto glabāšanu garāžā. Šobrīd atrodos ārzemēs pāris mēnešus, taču pirms tam nopirku savu pirmo auto bmw 3 kupeju... jau kādu laiku viņš stāv latvijā ...pārdod viņu netaisos jo plānoju drīzumā atgriesties bet ne tik drīz iespējams auto tur pavadīs + - 5 vai 6 gadus stāvot ... gribu viņu saglabat daudz maz svaigu kad atgriezīšos.. pagaidām man ir tikai 21 gads tapēc vēl neko daudz par mašīnām nezinu tikai vēl studēju pamazām pa dažadiem forummiem tātad jautājums tāds : Ja vinš prosta stāvēs garažā vai nepastāv tādas iespējas ka auto var nosvilt ja kkkas saiet greizi ar elekroniku ? Un vai ir prātīgi ņemt nost akumulatoru jo auto ir 2002 gada un pārbāsts ar elekroniku... un kas tieši būtu jadara lai viņu tā teikt iekonzervētu uz laiku pēc iespējas saudzīgāk ? Paldies jau iepriekš |
Nissani Man vnm ir patikuši ,tāpēc tusējos 200sxlv un nākotnē iespējams būs s14a
Bet pa tēmu uz lv lidošu 1reizi gadā(ja sanāks) un auto plānoju izkustināt bet pārdot savu m3 netaisos... Vrb ir vēl kāds padoms sakarā ar virsbūvi piem būs kāda jēga no pulēšanas un vaskošanas ? | vnk turi viņu sausā vietā kur nav mitrums kaut vai neapsildama garazinja kura ir sausa un tad jau nekas traks nenotiks... tik pec kada laika neaizmirsti ka vajag izshaut zirnekljutiklus no trubām |
|
Back to top |
|
|
Joined: 08 Nov 2009 Posts: 1307 Vehicle: impreza, vfr750, gsx600f votes: 15 |
Posted: Fri Oct 04, 2013 7:15 am Post subject: |
|
|
sausa vieta 100 punkt.Akji njem vien nost, autinju uz kluchiem, gumijas veelams ar kko noziest. Neatceros kas tieshi ar shkjidtumiem bij jaadara. Un principaa peec 5-6 gadu staaveeshanas dahera ko buus jaamaina. _________________ when the seas dry up, only the Subarus will remain in the wild (coldturbo) |
|
Back to top |
|
|
Posted: Mon Feb 24, 2014 10:42 pm Post subject: ca18det eļļa |
|
|
Kāds var ieteikt kādu eļļu vislabāk liet ca18det?
It kā esot laba Liqui Moly..? _________________ all is well |
|
Back to top |
|
|
Posted: Mon Feb 24, 2014 11:33 pm Post subject: Re: ca18det eļļa |
|
|
Esiks wrote: | Kāds var ieteikt kādu eļļu vislabāk liet ca18det?
It kā esot laba Liqui Moly..? |
vecā labā Motul turbo light 10w40 _________________ Build it, Race it, Break it, Repeat.... |
|
Back to top |
|
|
Joined: 08 May 2009 Posts: 1579 Vehicle: RB18DET votes: 54 |
Posted: Tue Feb 25, 2014 12:38 am Post subject: |
|
|
auto ielas braukšanai, var ieliet ko timuš teica.
tā kā nissans man vairāk trasei un agresīvai braukšanai, tad leju sev 10w-60 Castrol Edge.
mazāk brendu ciņā, vairāk teorija, ja motors strādā augstākās temperatūrās nekā ikdienas braukšanā, vajag citu eļļu. kurai augstāk otrs cipars, kas padara eļļu biezāku pie augstām temperatūrām, saglabājot labu eļļas spiedienu. _________________ Disku restaurēšana |
|
Back to top |
|
|
Joined: 23 Apr 2010 Posts: 722 Vehicle: Silvia S14 460HP 600NM, Quattro 300HP 600NM, BMW 1er votes: 18 |
Posted: Tue Feb 25, 2014 9:44 am Post subject: |
|
|
Kristaps A wrote: | auto ielas braukšanai, var ieliet ko timuš teica.
tā kā nissans man vairāk trasei un agresīvai braukšanai, tad leju sev 10w-60 Castrol Edge.
mazāk brendu ciņā, vairāk teorija, ja motors strādā augstākās temperatūrās nekā ikdienas braukšanā, vajag citu eļļu. kurai augstāk otrs cipars, kas padara eļļu biezāku pie augstām temperatūrām, saglabājot labu eļļas spiedienu. |
Tieši šī apsvēruma dēļ kādu laiku atpakaļ savā 2.8i drifta žurkā lēju 10w60 Liqui Moly, galīgi nesūdzējos Tagad nissanā ir bijis RedLine (man liekas 10w50), arī nesūdzējos |
|
Back to top |
|
|
Posted: Tue Feb 25, 2014 8:57 pm Post subject: |
|
|
Nu tagad ir varianti ko liet
Liekas 10w60 buus gana laba..
Auto paredzeets vairaak gaashanai _________________ all is well |
|
Back to top |
|
|
Posted: Tue Feb 25, 2014 9:23 pm Post subject: |
|
|
10w40 vai 10w50 bet svarigaka lieta ir ellas kvalitate nevis viskozitates diapazons. _________________ NISTUNE pardošana, instalēšana, regulēšana. Intercooleru uzstadisana, izpludes sistemas buvesana, auto modifikacijas, arku valcesana, parbuve, remonts. Riepu montaza. Jaunas un lietotas riepas.
https://www.facebook.com/pages/IG-tech/143434799062324 |
|
Back to top |
|
|
Joined: 07 Feb 2010 Posts: 40 Vehicle: Mercedes-Benz E320 w211 votes: 1 |
Posted: Tue Feb 25, 2014 11:07 pm Post subject: |
|
|
Tā kā šitajā forumā 3" izplūde nav nekas svešs, uzjautāšu te - kur meklēt kādu rezonatoru, šim izmēram ? Respektīvi, ir 3" taisnā pilnā garumā, taču ir skaidrs, ka būs baigais traktors, tāpēc gribētos kaut ko vidū iemest.
80eur par Magnaflowu šķiet bišķiņ par sālītu uz doto mirkli. Ir kaut kādi citi varianti ? Kur meklēt ? |
|
Back to top |
|
|
Posted: Fri Feb 28, 2014 8:49 pm Post subject: Gauges |
|
|
Interese, kuras ir normalas gauge par sapratigam cenam. Pulkstenus negribu likt, bet DEFI un tamlidzigie liekas overkill - 150 eur par gauge neliekas normali...
So best price/performance ir kaut kas iesakaams? |
|
Back to top |
|
|
Posted: Fri Feb 28, 2014 8:58 pm Post subject: Re: Gauges |
|
|
activatedtmx wrote: | Interese, kuras ir normalas gauge par sapratigam cenam. Pulkstenus negribu likt, bet DEFI un tamlidzigie liekas overkill - 150 eur par gauge neliekas normali...
So best price/performance ir kaut kas iesakaams? |
Pats lietoju kādu laiciņu D1 gauges un esmu apmierināts, neredzu nekādas kļūdas un cena viņiem arī nav pilnīgs kosmoss un nevajag vēl papildus pa 300eur pirkt control unit
Bet tā vēl skatītos uz Depo, tie arī tīri labi un ne kosmosu maksā |
|
Back to top |
|
|
|