View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Joined: 19 Mar 2013 Posts: 257 Vehicle: sr20 s13 / e46 votes: 4 |
Posted: Wed Nov 26, 2014 4:40 pm Post subject: |
|
|
Stance.lv manliekas arī ar to nodarbojas. |
|
Back to top |
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2014 11:52 am Post subject: |
|
|
Sakiet kur vislabak ieskrubet(novietot) udens temperaturas dacika sensoru? Pie radiatora prieksa,vai aiz termostata pie salona peckas radiatora? _________________ I LIKE TUNA HERE ! |
|
Back to top |
|
|
Joined: 06 Jul 2009 Posts: 994 Vehicle: Nissan RS13 1JZ; F11 RN-20 votes: 40 |
Posted: Thu Dec 04, 2014 1:30 pm Post subject: |
|
|
students wrote: | Sakiet kur vislabak ieskrubet(novietot) udens temperaturas dacika sensoru? Pie radiatora prieksa,vai aiz termostata pie salona peckas radiatora? |
Man personīgi novietots pie radiatora priekšā, tā tu redzi aktuālo temperatūru kas nāk no dzinēja! _________________ RS13 1JZ-GTE |
|
Back to top |
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2014 2:11 pm Post subject: |
|
|
PINKA wrote: | students wrote: | Sakiet kur vislabak ieskrubet(novietot) udens temperaturas dacika sensoru? Pie radiatora prieksa,vai aiz termostata pie salona peckas radiatora? |
Man personīgi novietots pie radiatora priekšā, tā tu redzi aktuālo temperatūru kas nāk no dzinēja! |
Tev vins termostata puses trubaa ?vai otraja? _________________ I LIKE TUNA HERE ! |
|
Back to top |
|
|
Joined: 08 Apr 2011 Posts: 541 Vehicle: S14a gs300 votes: 17 |
Posted: Thu Dec 04, 2014 8:19 pm Post subject: |
|
|
vislabāk manuprāt oriģinālā sensora vietā _________________ 933motorsport.com
TiG, MiG. Alumīnija, nerūsējoša tērauda, titāna metināšana.
Custom ieplūdes, izplūdes u.c. nestandarta risinājumi sporta un ielas auto. |
|
Back to top |
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2014 8:46 pm Post subject: |
|
|
students wrote: | PINKA wrote: | students wrote: | Sakiet kur vislabak ieskrubet(novietot) udens temperaturas dacika sensoru? Pie radiatora prieksa,vai aiz termostata pie salona peckas radiatora? |
Man personīgi novietots pie radiatora priekšā, tā tu redzi aktuālo temperatūru kas nāk no dzinēja! |
Tev vins termostata puses trubaa ?vai otraja? |
Otrajā! _________________ RS13 1JZ-GTE |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2015 12:04 pm Post subject: |
|
|
Sveiki tauta
Es gribu uzlikt savam nissanam eļļas spiediena pulksteni.
Ir šāds jautājums. Vai PEAK funkcija ir vajadzīga, jo kad datčiks pīkst tad jau ir par vēlu un vienalga beigsies šalles? Ludzu padalīties ar savu pieredzi |
|
Back to top |
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2015 9:00 pm Post subject: |
|
|
vaptuning wrote: | Sveiki tauta
Ir šāds jautājums. Vai PEAK funkcija ir vajadzīga, jo kad datčiks pīkst tad jau ir par vēlu un vienalga beigsies šalles? Ludzu padalīties ar savu pieredzi |
Viennozīmīgi iesaku dačiku ar warning funkciju, ja sāk pīkstēt pastāv vēl maza iespēja ka saglābsi šāles un kloķeni. _________________ RS13 1JZ-GTE |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2015 10:19 pm Post subject: |
|
|
Čau džeki. Jautājums vai jūs esiet mainījuši turbīnai auksto wheelu uz lielāku? Saprotams ka vajag arī frēzēt auksto alumībija daļu. Varbūt kāds no šejienes to dara? Turbo ir CT26 |
|
Back to top |
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2015 11:34 pm Post subject: |
|
|
PINKA wrote: | vaptuning wrote: | Sveiki tauta
Viennozīmīgi iesaku dačiku ar warning funkciju, ja sāk pīkstēt pastāv vēl maza iespēja ka saglābsi šāles un kloķeni. |
IMHO elektriskie pulksteņi ir mēsli.
mehāniskais pulkstenis + iespējams atsevišķa eļļas lapmas spiediena slēdzis, to piemeklēt pēc nepieciešamības, piemēram 0.5bar, to visu savieno tā lai zem (piemēram) 0.5bariem iedegas panelī eļļas lapma vai uzliek majaku uz jumtu un ar skaņas signālu ja gribas.. bet principā mehānisks pulkstenis ir viss kas vajadzīgs.
elektriskie melo, un ja ņem mehanisko, tad pataisno ceļojam uz hansaflex, nevis pērkam kaut kādu fancy pulksteni par milzu ciparu.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2015 9:50 am Post subject: |
|
|
Sveiki. Kurš zin vai var uzlikt prefacelift bamperu (pig nose) uz facelift balku zem pr. bampera? jo zinu, ka viņi atšķiras
prefacelift and face:
|
|
Back to top |
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2015 9:55 am Post subject: |
|
|
vaptuning wrote: | Sveiki. Kurš zin vai var uzlikt prefacelift bamperu (pig nose) uz facelift balku zem pr. bampera? jo zinu, ka viņi atšķiras
prefacelift and face:
|
Esmu mainījis, un vienīgais ko iesaku, atstāt oriģinālo abasorberu (putoplastu) zem bampera, jo savādāk viņš nesmuki stāvēs, bet ar balkām nav bijušas problemas līdz šim |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2015 10:14 am Post subject: |
|
|
s14dst wrote: | vaptuning wrote: | Sveiki. Kurš zin vai var uzlikt prefacelift bamperu (pig nose) uz facelift balku zem pr. bampera? jo zinu, ka viņi atšķiras
prefacelift and face:
|
Esmu mainījis, un vienīgais ko iesaku, atstāt oriģinālo abasorberu (putoplastu) zem bampera, jo savādāk viņš nesmuki stāvēs, bet ar balkām nav bijušas problemas līdz šim |
tu gribi pateiks, ka uz facelift putuplastu var uzlikt prefacelift? |
|
Back to top |
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2015 11:00 am Post subject: |
|
|
vaptuning wrote: | s14dst wrote: | vaptuning wrote: | Sveiki. Kurš zin vai var uzlikt prefacelift bamperu (pig nose) uz facelift balku zem pr. bampera? jo zinu, ka viņi atšķiras
prefacelift and face:
|
tu gribi pateiks, ka uz facelift putuplastu var uzlikt prefacelift? |
Nē, šķiet ka tie bija atšķirīgi, bet noteikti vajadzētu paturēt... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon Jan 26, 2015 10:27 am Post subject: |
|
|
MrJanch wrote: | Čau džeki. Jautājums vai jūs esiet mainījuši turbīnai auksto wheelu uz lielāku? Saprotams ka vajag arī frēzēt auksto alumībija daļu. Varbūt kāds no šejienes to dara? Turbo ir CT26 |
ir kādam kkas sakāms? |
|
Back to top |
|
|
|