Posted: Tue Sep 08, 2020 8:59 am Post subject: Problēma ar 200sx |
|
|
Sveiki , esmu jauniņais , un meklēju pēc padoma , varbūt kādam jau ir atgadījies kas līdzīgs.
Lieta tāda ka man Nissan 200sx ca18det ar mainītu vadības bloku lielāku turbini utt.
Parkarsejam motoru , iedzinām garāža ejošu uz 3 cilindriem , izjaucam sadarijam visu , salikām kopā un auto nelec ,sapratām ka tas viens cilindrs negāja tādēļ ka pārkarsēts bet dēļ tā ka nav kaut kas ar elektrību .
Izmēriju strāvu pie sprauslām un pirmajai sprauslai tai vieta kur jābūt patstāvīgam 12+ ir visu laiku masa .
Izņemot āra sadelenei gala to dalītāju un pagriežot ar roku trīs sprauslas strāda iesmidzina degvielu , dzirkstele arī ir , ieliku dalītāju atpakaļ un uz to laiku kamēr degviela ir cilindros vins iet un noslāpst .
Bija gadījums kad vienu vakaru mēs dabūjam tāpat sagriežot ar roku degvielu cilindros viņu piestartet ne vienu reizi vien , tā teikt aizgāja , bet nākamajā rīta aizejot uz garāžu nulle emociju .
Nezinu ko vairs lai iesāk .
Es lieku vainu uz vadības bloku kas dod jau ne tādu impulsu uz sprauslu , un ka tas varētu iespaidot pārējo . |
|